Systematic Review: Full text artikelen vinden

1. Knip en plak de titel in HANQuest.

2. Knip en plak de titel in Google Scholar.

• Om via Google Scholar te zien welke artikelen de HAN en de RU full-text heeft klik hier.

3. Knip en plak de titel in Google

4. Stuur je informatiespecialist een mail. 
    Contact

Om full text-artikelen te kunnen downloaden bij de Radboud Universiteit (RU), ga je naar een bibliotheek van de universiteit. Ga bijvoorbeeld naar:

- de Medische Bibliotheek. Daar staan 15 gastcomputers waar je als bezoeker gratis artikelen kunt downloaden. Het is handig om een USB-stick mee te nemen waar je de artikelen op zet. De Medische Bibliotheek is op loopafstand van het HAN-gebouw aan de Kapittelweg.

- het Huygensgebouw. Neem de hoofduitgang van het HAN-gebouw, ga direct naar links en steek over bij de stoplichten. Het markante gebouw van natuur- en wiskunde ligt zo’n 50 meter naar rechts. Aan de balie van de bibliotheek vraag je om toegang tot de online bestanden. Je hebt hiervoor een identiteitsbewijs nodig. Hierna krijg je een inlogcode die een dag geldig is.

Hoe activeer je de juiste instellingen?
1. Start EndNote.
2. Ga in het bovenste menu naar Edit.
3. Kies Preferences.
4. Selecteer in het linkermenu: Find Full-Text
5. Zorg dat de volgende opties zijn aangevinkt:
Web Of Science Full Text Links / DOI / PubMed Linkout / Open URL
6. Vul de authenticatiegegevens in:
Open URL pad: https://resolver.ebsco.com/c/tu56co/result 
URL: https://resolver.ebsco.com/c/tu56co/result 
7. Klik op OK.

Hoe gebruik ik Find Full Text in Endnote:

• Selecteer in de EndNote-bibliotheek één of meerdere referenties.

• Klik met de rechtermuisknop en kies Find Full Text → Find Full Text.
  of 
  Gebruik het menu: References → Find Full Text → Find Full Text.
  
  EndNote gaat automatisch op zoek naar beschikbare PDF’s en koppelt deze aan je referenties.